Олива-теплоносій Transtherm 300 вже у продажу

Компанія «Юкойл» поповнила лінійку енергетичних олив  новою полусинтетичною оливою-теплоносієм Transtherm 300.

З Днем Незалежності України!

Колектив компанії «Юкойл» щиро вітає з Днем Незалежності України!

Вітаємо з Днем Державного прапора України!

Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років незалежної України.
Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати кожній родині нашої незалежної України щастя, здоров’я і віри в краще майбутнє нашої держави!

Отримано допуск від компанії General Electric

Моторна олива YUKO DIESEL TRACTION 40 ZF Generation 4LL отримала допуск для використання у двигунах тепловозів компанії General Electric.

Якість підтверджено!

Завершилися експлуатаційні випробування моторної оливи «М-14В2» «СП Юкойл», що проводилися на базі департаменту локомотивного господарства АТ «Укрзалізниця».

30 років СП Юкойл

Сьогодні важливий день для СП Юкойл – нашій компанії виповнилося 30 років!

З днем металурга!

Сьогодні в Україні відзначають День працівників металургійної та гірничодобувної галузі.

Нас рекомендують!

Про багаторічне плідне співробітництво компанії «СП Юкойл» та агрохолдингу «МХП» у своєму інтерв’ю порталу «Тракторист» розповів Олександр Бондаренко – головний інженер підприємства.

Вітаємо з Днем хіміка!

31 травня відзначають професійне свято працівники хімічної галузі.

Розширення експортних поставок в США

Компанія «СП Юкойл» продовжує розширювати географію поставок своєї продукції, адже попит на оливи і мастила «YUKO» активно зростає. Тепер і споживачі в США можуть зробити свій вибір на користь якісних і високоефективних мастильних матеріалів.

Пролонгація ліцензії АРІ

Американський інститут нафти (АРІ) в межах програми ліцензування та сертифікації моторних олив оновив ліцензію Заводу технічних олив «СП Юкойл» на 2020-2021 рік.

СП ЮКОЙЛ від щирого серця вітає Вас зі світлим і радісним святом - Великоднем!

Шановні українці!

СП ЮКОЙЛ від щирого серця вітає Вас зі світлим і радісним святом - Великоднем!
Нехай це Свято стане для кожного початком нового життя — кращого та добрішого і принесе Вам злагоду, добробут, успішність та процвітання!

ТОВ «СП Юкойл» разом з партнерами допомагає боротися з Коронавірусною інфекцією COVID-19

ТОВ «СП Юкойл» придбала і передала для потреб обласної інфекційної лікарні та військового госпіталю необхідне для життєзабезпечення хворих медичне обладнання.

Ойлбокс від компанії ЮКОЙЛ - економічно, зручно, екологічно!

Інформуємо наших споживачів про те, що з початку квітня 2020 року наша компанія збільшує норму заливки для популярного типу упаковки - Ойлбокс.

Весна 2020 року - ціна на нафту впала, коли подешевшають моторні оливи?

На ринку України оптові ціни на дизельне паливо знижуються активно, відстаючи від динаміки падіння цін на нафту на кілька тижнів. Роздрібні ціни теж пішли вниз. Головні споживачі ПММ - аграрії і "транспортники" до останнього відкладають покупку ДП і моторних олив в надії на те, що кожна наступна партія закупівлі буде значно дешевше.

Технічні фахівці компанії "СП ЮКОЙЛ" взяли участь в щорічній конференції-практикумі “МЕХАНІТЕХ”

Технічні фахівці компанії "СП ЮКОЙЛ" стали учасниками щорічної конференції-практикуму “МЕХАНІТЕХ”, що відбулася у Києві.

Дистриб'ютори із різних областей України відвідали “СП Юкойл” з діловим візитом

На запрошення “СП Юкойл” представники чотирьох українських дистриб'юторів відвідали офіс компанії з діловим візитом.

“СП Юкойл" відвідала делегація компанії Multisol

В рамках зміцнення ділового партнерства відбулася чергова зустріч керівництва компанії СП "Юкойл" і комерційного директора компанії Multisol пана Грема Ідена.

Моторна олива YUKO SUPER GAS 10W-40 достуна в упаковці об'ємом 1 літр

Компанія "СП Юкойл" розширила асортимент упаковки для моторної оливи YUKO SUPER GAS 10W-40.

Компанія «СП Юкойл» з 2020 року підвищує класи якості API на ряд продуктів

З січня 2020 року на ряд моторних олив YUKO підвищуються класи якості відповідно до міжнародної класифікації Американського Інституту Нафти (American Petroleum Institute, API).