Новини

"Автоаптека": "З усього обсягу продажів моторної оливи в наших маркетах продукції YUKO – 60%"

"Ми починали з продажів вітчизняної моторної оливи" – інтерв'ю Ігоря Шкільного.

9 років стрімкого розвитку, 280 людей у штаті та 20 000 позицій у постійному асортименті – це все про групу компаній "Автоаптека". Вона допомагає українським автовласникам покрити потребу в акумуляторах, моторних оливах, витратних матеріалах та іншій продукції. Про потреби вітчизняних споживачів, тренди автобізнесу та особисті плани розповідає власник "Автоаптека" Ігор Омелянович Шкільний.

Світлого Великодня!

Бажаємо всім добра, злагоди і щастя. Цінуймо прості речі й події, терпляче ставитися до всього, бути вдячними за все те, що маємо. Щастя в наших руках і бажаємо грамотно ним розпоряджатися! Світлого Великодня!

Українська моторна олива YUKO – працює! Перевірено в екстремальних умовах

Щодня тисячі механізмів злагоджено працюють завдяки якісним мастильним матеріалам. Олива та мастила потрібні легковим автомобілям, промисловому обладнанню та спецтехніці.

Моторна олива Yuko Mega HD 10W-40 отримала схвалення компанії MAN

Всесезонна моторна олива для сучасних дизельних двигунів Yuko Mega HD 10W-40 отримала схвалення провідного європейського автоконцерну MAN.

Продажі українських моторних олив YUKO в "Епіцентрі" зросли на понад 20%

З 2017 року автотовари в "Епіцентрі" відокремились в окремий shop-in-shop під назвою "Автомол". Сьогодні "Автомол" привертає увагу великим асортиментом, пропонуючи автолюбителям понад 10 000 різноманітних товарів. При цьому "Епіцентр" залишає у пріоритеті продукцію українських виробників. Серед всіх товарів автогрупи вагоме місце займають моторні оливи вітчизняного бренду YUKO.

Продукція YUKO чекає на полицях «Епіцентрів»

Українські моторні оливи та мастильні матеріали YUKO завжди в наявності у гіпермаркетах національної торгової мережі «Епіцентр». Можете обрати нашу продукцію за власними потребами.

Шукайте YUKO в усіх Епіцентрах України

З 20 березня 2021 року технічні оливи та мастильні матеріали YUKO можна придбати ще в одному ТЦ «Епіцентр» за новою адресою: м. Запоріжжя, Нікопольське шосе, 1-Е.

YUKO Synthetic Diesel 10W-40 отримала допуск MB 228.51

SYNTHETIC DIESEL 10W-40 - синтетична моторна олива, призначена для дизельних двигунів магістральної техніки, що працює при високих навантаженнях, отримала офіційний допуск Mercedes Benz MB 228.51.

Моторна олива Yuko Mega HD 10W-40 отримала схвалення Mercedes-Benz!

Всесезонна моторна олива для сучасних дизельних двигунів Yuko Mega HD 10W-40 отримала схвалення провідного німецького автоконцерну Mercedes-Benz AG.

Відбувся технічний семінар для компанії-дистриб’ютора ТОВ «Нова Формула»

Компанія «Юкойл» традиційно докладає максимум зусиль для підвищення обізнаності в області мастильних матеріалів. 5 березня у Києві відбувся семінар для компанії-дистриб’ютора ТОВ «Нова Формула».

Презентація інноваційного продукту YUKO AGENT відбулась в рамках Всеукраїнської конференції-практикуму «Механітех»

З 24 по 25 лютого у м. Київ відбулась щорічна галузева конференція-практикум «Механітех». Традиційно компанія «Юкойл» стала одним зі спікерів заходу, де презентувала свій інноваційний продукт - YUKO AGENT. Це лінійка продуктів – дегриссерів (очисників від технічних забруднень), які активно використовуються у промисловості, сільському та комунальному господарстві, на транспорті, та мають унікальні властивості.

Нова упаковка ECO BOX. Зручно, безпечно, екологічно!

Компанія «Юкойл» представила новий формат упаковки - ECO BOX. Це не тільки оновлений яскравий стильний дизайн, але і поліпшені показники екологічності, безпеки, міцності і економічності.

Підвищуємо рівень професійних знань у сфері мастильних матеріалів

Технічні спеціалісти ТОВ «СП Юкойл» наприкінці січня провели спеціалізований семінар для компанії–дистриб’ютора ТОВ «Логос-Еко».

Отримано допуск VOLVO на YUKO MEGA HD 10W-40!

Відомий шведський автоконцерн VOLVO GROUP Trucks Technology офіційно схвалив використання всесезонної моторної оливи YUKO MEGA HD 10W-40 для важко навантаженої техніки.

Продукція YUKO підтвердила відповідність високим галузевим стандартам Американського інституту нафти (API)

Компанія «Юкойл» отримала офіційну ліцензію Американського інституту нафти (API) ще на 2 своїх топових продукти: Yuko Mega HD 10W-40, Yuko Mega HD 15W-40, а також подовжила ліцензію на найбільш популярну моторну оливу для вантажної техніки Yuko Mega Diesel 15W-40.