Дмитро Іллюк - чемпіон України!

18 вересня відбувся фінал чемпіонату України з дрифтингу від RTR Drift Attack на автодромі Чайка. Переможцем вкотре став досвідчений гонщик Дмитро Іллюк (м. Одеса).

Несподівана подяка від держави!

В сентябре нашу компанию и ее руководителя Ярошенко Олега Анатольевича официально были отмечены благодарностью Главным управлением Государственной налоговой службы в Запорожской области.

З 30-річчям незалежності України!

До Дня Незалежності України, вітаємо вас, хто своїми діями долучається до спільної української справи – розбудови нової європейської держави України.

Моторна олива YUKO Mega Diesel 15W-40 отримала схвалення Mercedes-Benz!

Всесезонна моторна олива для сучасних дизельних двигунів YUKO Mega Diesel 15W-40 отримала схвалення провідного німецького автоконцерну Mercedes-Benz AG.

З Днем металурга!

Команда СП ЮКОЙЛ вітає всіх причетних з професійним святом, Днем металурга!

Ми бажаємо Вам залізної витримки, кованого здоров'я, металевих нервів і безперервного везіння!

З Днем бухгалтера!

Уважаемые коллеги! Поздравляем вас с профессиональным праздником работников бухгалтерии!

Продукт ТМ YUKO - MEGA DIESEL 15W-40 отримав оновлене схвалення провідного світового виробника техніки - VOLVO

Відомий шведський автоконцерн VOLVO GROUP Trucks Technology оновив схвалення використання всесезонної моторної оливи YUKO MEGA DIESEL 15W-40 для важко навантаженої техніки.

Моторна олива YUKO MEGA SYNT 5W-30 отримала схвалення компанії MAN

Всесезонна моторна олива для сучасних дизельних двигунів YUKO MEGA SYNT 5W-30 отримала схвалення провідного європейського автоконцерну MAN.

З Днем Конституції України!

Шановні українці!

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята Дня Конституції України!

Реіновація гіпермаркету Епіцентру у Запоріжжі

У запорізькому Епіцентрі, за адресою вул. Запорізькіа, 1-В відбулася святкова презентація оновленого маркету. Вже стало доброю традицією, що на такі свята, маркет всіляко радує покупців різноманітними шоу, подарунками, розіграшами та знижками.

І цього разу всі покупці протягом двох святкових днів змогли отримати цінні подарунки. Більше 50 літрів моторної оливи під брендом YUKO було подаровано мешканцям міста.

Перший старт Yuko Racing Synt 10W-60

У Львові 6.06.2021 пройшов перший етап Чемпіонату України з дріфту, де вперше гоночна автівка українського дріфтера Дмитра Іллюка працювала на моторній оливі Yuko Racing Synt 10W-60. Нагадуємо, що цей продукт було  виготовлено на заводі ТОВ «СП Юкойл» спеціально для спортивних автівок, які працюють в надважких умовах.

Завод з виробництва моторної оливи Yuko отримав престижну нагороду

Українці, які обирають моторні оливи YUKO, відзначають зниження ознак зносу двигунів і в цілому мають позитивний досвід використання цієї продукції, відзначили експерти "Вибіра Країни".

Оливи YUKO для чотиритактних двигунів отримали допуск JASO

Черговим підтвердженням виняткової якості, ефективності та відповідності найвищим стандартам, стало отримання сертифікату JASO (Японія) для моторних олив YUKO, призначених для чотиритактних двигунів.

Компанія ЮКОЙЛ розробила моторну оливу спеціально для гоночних авто

Очима глядача, автогонка – це видовищна подія. Він насолоджується переглядом заїздів на високій швидкості, захоплюється майстерністю пілотів та проводжає поглядом ефектні спортивні автомобілі. Однак, глядач не бачить, наскільки кропітка підготовка до цієї події. Команда заводу технічних олив «СП Юкойл» провела масштабну роботу, щоб оцінити навантаження на двигун спортивного автомобіля та розробити продукт, який забезпечить високу ефективність в умовах змагань. Результат вражає – світ бачить спеціальну рейсингову моторну оливу вітчизняного виробництва під брендом YUKO. Тепер професійні гонщики можуть використовувати якісний український продукт.

Вітаємо всіх з Міжнародним днем вишиванки!

Нехай це свято зітре кордони й об’єднує українців по всьому світу, а мудрість і сила тисячолітньої традиції дає всім натхнення на втілення бажань і задумів. Зичимо невичерпної енергії, духовного єднання, згуртованості та щиро бажаємо, щоб вишиванка Вашої долі була завжди устелена миром, родинним добробутом та щастям!

"Автоаптека": "З усього обсягу продажів моторної оливи в наших маркетах продукції YUKO – 60%"

"Ми починали з продажів вітчизняної моторної оливи" – інтерв'ю Ігоря Шкільного.

9 років стрімкого розвитку, 280 людей у штаті та 20 000 позицій у постійному асортименті – це все про групу компаній "Автоаптека". Вона допомагає українським автовласникам покрити потребу в акумуляторах, моторних оливах, витратних матеріалах та іншій продукції. Про потреби вітчизняних споживачів, тренди автобізнесу та особисті плани розповідає власник "Автоаптека" Ігор Омелянович Шкільний.

Світлого Великодня!

Бажаємо всім добра, злагоди і щастя. Цінуймо прості речі й події, терпляче ставитися до всього, бути вдячними за все те, що маємо. Щастя в наших руках і бажаємо грамотно ним розпоряджатися! Світлого Великодня!

Українська моторна олива YUKO – працює! Перевірено в екстремальних умовах

Щодня тисячі механізмів злагоджено працюють завдяки якісним мастильним матеріалам. Олива та мастила потрібні легковим автомобілям, промисловому обладнанню та спецтехніці.

Моторна олива Yuko Mega HD 10W-40 отримала схвалення компанії MAN

Всесезонна моторна олива для сучасних дизельних двигунів YUKO Mega HD 10W-40 отримала схвалення провідного європейського автоконцерну MAN.

Продажі українських моторних олив YUKO в "Епіцентрі" зросли на понад 20%

З 2017 року автотовари в "Епіцентрі" відокремились в окремий shop-in-shop під назвою "Автомол". Сьогодні "Автомол" привертає увагу великим асортиментом, пропонуючи автолюбителям понад 10 000 різноманітних товарів. При цьому "Епіцентр" залишає у пріоритеті продукцію українських виробників. Серед всіх товарів автогрупи вагоме місце займають моторні оливи вітчизняного бренду YUKO.