Відбувся технічний семінар для компанії-дистриб’ютора ТОВ «Нова Формула»

Відбувся технічний семінар для компанії-дистриб’ютора ТОВ «Нова Формула» 09.03.2021

Відбувся технічний семінар для компанії-дистриб’ютора ТОВ «Нова Формула»

Компанія «Юкойл» традиційно докладає максимум зусиль для підвищення рівня знань в області мастильних матеріалів. 5 березня у Києві відбувся семінар для компанії-дистриб’ютора ТОВ «Нова Формула».

Під час семінару було розкрито декілька важливих тем, обізнаність у яких дала змогу підвищити кваліфікацію співробітників ТОВ «Нова Формула». Технічні спеціалісти «Юкойл» детально розкрили питання технологій виробництва оливи, особливостей роботи мастильних матеріалів у різноманітних типах трансмісій автомобілів, умов роботи моторних олив у двигунах внутрішнього згорання. Окрему увагу було приділено допускам та специфікаціям моторних олив, а також реальному досвіду використання моторних олив Yuko у різноманітній техніці.

Під час семінару слухачі мали змогу ставити питання, дискутувати та ділитися власним досвідом. На завершення відбулося тестування, яке довело, що співробітники ТОВ «Нова Формула» мають високий рівень знань, а ті, що показали найкращий результат – отримали цінні призи від компанії «Юкойл».